Οδηγίες Χρήσεως: Με μία μεζούρα πυτιάς πήζετε ανάλογα με τη θερμοκρασία και την ποιότητα του γάλακτος, περίπου 50 κιλά γάλα. Ζεσταίνετε το γάλα στους 67° για 10 λεπτά και το κρυώνετε μέχρι τους 35°C. Αφού πρώτα διαλύσετε καλά την πυτιά σε λίγο καθαρό κρύο νερό την ρίχνετε αμέσως στο γάλα ανακατεύοντας καλά. Σε μία ώρα περίπου το τυρί είναι έτοιμο για κόψιμο και τοποθετείται σε καλούπια ή τσαντίλες για στράγγισμα.
Brands |
Ηπειρωτοπούλα |
Υποκατηγορίες |
Πυτιές Γαλακτοκομίας |
Διαθεσιμότητα |
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες |
Κατηγορίες |
Γαλακτοκομία |
Αποστολή παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα.
Αποστολές με Γενική ταχυδρομική Courier με περισσότερα από 300 σημεία εξυπηρέτησης. Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.