6 γραμμάρια για 50 έως 60 λίτρα γάλακτος.
ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
Με μία μεζούρα πυτιάς πήζετε ανάλογα με τη θερμοκρασία και την ποιότητα του γάλακτος .
Ζεσταίνετε το γάλα στους 67°C για 10 λεπτά και το κρυώνετε μέχρι τους 35°C.
Αφού πρώτα διαλύσετε καλά την πυτιά σε λίγο καθαρό νερό τη ρίχνετε αμέσως στο γάλα ανακατεύοντας καλά.
Σε 1 ώρα περίπου το τυρί είναι έτοιμο για κόψιμο και τοποθετείται σε καλούπια ή τσαντίλες για στράγγισμα.
Υποκατηγορίες |
Πυτιές Γαλακτοκομίας |
Brands |
Κτηνιατρικός Κύκλος |
Κατηγορίες |
Γαλακτοκομία |
Διαθεσιμότητα |
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες |
Κατάσταση |
BEST SELLER |
Αποστολή παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα.
Αποστολές με Γενική ταχυδρομική Courier με περισσότερα από 300 σημεία εξυπηρέτησης. Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.